Frickin leren autohandschoenen

Toen de aller eerste autos op de markt kwamen ruim honderd jaar geleden was het dragen van handschoenen een gewoonte te noemen. De handschoenen waren in vele gevallen gemaakt van soepel leder zodat de bestuurder van de auto mobiel meer grip had op het stuur en hiermee indirect ook op de weg. Daarnaast zorgde de handschoenen ervoor dat de handen op een comfortabele temperatuur bleven tijdens het rijden van lange ritten. Tegenwoordig zijn geperforeerde lederen autohandschoenen meer een exclusiviteit geworden dan een gewoonte. Echter zijn ze aangepast met de moderne techniek waardoor ze touchscreen compatibel zijn. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw navigatie systeem en telefoon blijven gebruiken met uw leren autohandschoenen aan. 

red 4333567 1280

Cabrio handschoenen

De lente breekt aan en de zon laat steeds vaker zijn gezicht zien. Het ideale moment om er met je cabrio eens lekker op uit te gaan. Touren door de mooie landschappen die ons land rijk is. Op zulke momenten kan de must have accessoire voor de onderscheidende moderne man of vrouw natuurlijk niet ontbreken: een paar mooie lederen cabrio handschoenen die matchen bij het interieur.

Geperforeerde lederen handschoenen

Omdat de meeste mensen onder ons de cabrio handschoenen dragen als het  lente begint te worden, of zodra de zomer is aangebroken, is het wel zo fijn als je handen blijven ademen met leren handschoenen zonder voering. Daarom heeft Frickin speciaal geperforeerde lederen handschoenen ontworpen die er voor zorgen dat je handen minder snel transpireren. Hierdoor voelt het zachte en soepele lams leer als een comfortabele tweede huid die je als bestuurder niet alleen onderscheid maar ook een stevigere grip bied op je stuur.

Leren handschoenen zonder voering

Doordat de leren autohandschoenen van Frickin geperforeerd zijn en er gekozen is om geen voering aan de binnen zijde van de geperforeerde lederen handschoenen te verwerken hebben we een unieke gebruikers ervaring kunnen creëren waarbij de leren handschoenen zonder voering aanvoelen als een soepele maar bovenal comfortabele tweede huid. 

Afbeelding van onze zwart lederen autohandschoenen:

F1 Driving gloves exclusieve heren leren autohandschoen

Zwart lederen autohandschoenen

Een veel voorkomende kleur die bij vrijwel ieder auto interieur past zijn onze zwart lederen autohandschoenen. Echter willen we bij Frickin onze klanten meer bieden en daarom zijn we met onze designers om de tafel gegaan en zijn er enkele kleur rijke modellen ontworpen die klanten meer opties moeten bieden. Zo hebben we gekozen voor kleurrijke combinaties zoals zwart/camel, zwart/geel en zwart/wit allen leren handschoenen zonder voering. Deze kleuren matchen niet alleen bij de moderne en klassieke interieur maar komen ook je uitstraling en stijl tegemoet. Daarnaast hebben we een exclusie camel leren autohandschoen ontworpen en willen we de vrouwelijke coureurs onder ons niet vergeten met een speciaal ontworpen zwart/roze autohandschoen.

Wat kiest u?

Bent u op zoek naar een mooi paar cabrio handschoenen? En wilt u eens wat anders als de klassiek zwart lederen autohandschoenen? Wilt u zichzelf onderscheiden van andere? En bent u misschien op zoek naar een matchend paar leren autohandschoenen met uw vrouw of voor bij uw auto interieur? Op zoek naar een merk waar kwaliteit centraal staat? Zoek dan niet verder want bij Frickin bent u aan het goede adres!

Wij bieden u autohandschoen:

  • Gratis verzenden en ruilen
  • Luxe cadeaudoos
  • Leren handschoenen zonder voering
  • Leren autohandschoenen in meerdere kleuren
  • Geperforeerde lederen handschoenen
  • De beste kwaliteit gemaakt van 100% echt leer
  • Cut out rug en knokkelgaten

Bekijk dan hier onder ons aanbod leren autohandschoenen:

Assortiment autohandschoenen

69,00
9
9
9,5
9,5
10
10

Assortiment autohandschoenen

69,00
7
7
7,5
7,5
8
8

Assortiment autohandschoenen

69,00
7
7
7,5
7,5
8
8
9
9
9,5
9,5
10
10

Assortiment autohandschoenen

79,00
7
7
7,5
7,5
8
8
9
9
9,5
9,5
10
10

Assortiment autohandschoenen

69,00
9
9
9,5
9,5
10
10

Assortiment autohandschoenen

69,00
7
7
7,5
7,5
8
8
9
9
9,5
9,5
10
10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frickin maakt gebruik van cookies om deze website te analyseren en om het mogelijk te maken content af te stemmen op jouw voorkeuren. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord.