Frickin leren autohandschoenen

Toen de aller eerste autos op de markt kwamen ruim honderd jaar geleden was het dragen van handschoenen een gewoonte te noemen. De handschoenen waren in vele gevallen gemaakt van soepel leder zodat de bestuurder van de auto mobiel meer grip had op het stuur en hiermee indirect ook op de weg. Daarnaast zorgde de handschoenen ervoor dat de handen op een comfortabele temperatuur bleven tijdens het rijden van lange ritten. Tegenwoordig zijn geperforeerde lederen autohandschoenen voor dames en heren meer een exclusiviteit geworden dan een gewoonte. Echter zijn ze aangepast met de moderne techniek waardoor ze touchscreen compatibel zijn. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw navigatie systeem en telefoon blijven gebruiken met uw leren autohandschoenen aan. 

Cabrio handschoenen

Der Frühling ist im Anmarsch und die Sonne zeigt sich immer öfter. Der ideale Moment, um mit dem Cabrio loszufahren. Eine Reise durch die schönen Landschaften unseres Landes. In solchen Momenten darf das unverzichtbare Accessoire für den distinguierten modernen Mann oder die moderne Frau nicht fehlen: ein Paar schöne Leder-Cabrio-Handschuhe, die zur Einrichtung passen.

Geperforeerde lederen handschoenen

Omdat de meeste mensen onder ons de cabrio handschoenen dragen als het  lente begint te worden, of zodra de zomer is aangebroken, is het wel zo fijn als je handen blijven ademen met leren handschoenen zonder voering. Daarom heeft Frickin speciaal geperforeerde lederen handschoenen voor heren en dames ontworpen die er voor zorgen dat je handen minder snel transpireren. Hierdoor voelt het zachte en soepele lams leer als een comfortabele tweede huid die je als bestuurder niet alleen onderscheid maar ook een stevigere grip bied op je stuur.

Leren handschoenen zonder voering

Doordat de leren autohandschoenen van Frickin geperforeerd zijn en er gekozen is om geen voering aan de binnen zijde van de geperforeerde lederen handschoenen te verwerken hebben we een unieke gebruikers ervaring kunnen creëren waarbij de leren handschoenen zonder voering aanvoelen als een soepele maar bovenal comfortabele tweede huid. 

Afbeelding van onze zwart lederen autohandschoenen:

zwarte handschoenen

Zwart lederen autohandschoenen

Een veel voorkomende kleur die bij vrijwel ieder auto interieur past zijn onze zwart lederen autohandschoenen. Echter willen we bij Frickin onze klanten meer bieden en daarom zijn we met onze designers om de tafel gegaan en zijn er enkele kleur rijke modellen ontworpen die klanten meer opties moeten bieden. Zo hebben we gekozen voor kleurrijke combinaties zoals zwart/camel, zwart/geel en zwart/wit allen leren handschoenen zonder voering. Deze kleuren matchen niet alleen bij de moderne en klassieke interieur maar komen ook je uitstraling en stijl tegemoet. Daarnaast hebben we een exclusieve camel leren autohandschoen voor heren ontworpen en willen we de vrouwelijke coureurs onder ons niet vergeten met een speciaal ontworpen zwart/roze autohandschoen.

Wat kiest jij?

Ben je op zoek naar een mooi paar cabrio handschoenen? En wil je eens wat anders als de klassiek zwart lederen autohandschoenen? Wil je jezelf onderscheiden van andere? En ben je misschien op zoek naar een matchend paar leren autohandschoenen samen met je vrouw of voor bij het auto interieur? Op zoek naar een merk waar kwaliteit en service centraal staan? Zoek dan niet verder want bij Frickin ben je aan het goede adres!

Onze autohandschoen inclusief:

  • Gratis verzenden
  • Leren handschoenen zonder voering
  • Leren autohandschoenen in meerdere kleuren
  • Geperforeerde lederen handschoenen
  • De beste kwaliteit gemaakt van 100% echt lams leder
  • Cut out rug en knokkelgaten

Bekijk dan hier onder ons aanbod leren autohandschoenen:

M
L

Auto-Handschuhe

69,00
S
M
L

Auto-Handschuhe

79,00
S
M
L

Auto-Handschuhe

69,00
S
M
L

Auto-Handschuhe

69,00
S
M
L

Auto-Handschuhe

69,00
S
M
L

Auto-Handschuhe

69,00
S
M
L
XL

Auto-Handschuhe

79,00
S
M
L

Auto-Handschuhe

69,00

de_DE
Frickin verwendet Cookies, um Ihr Erlebnis zu optimieren.