2 résultats affichés

Gants végétaliens pour hommes

Durables de la production à la livraison à votre porte, nos gants végétaliens sont totalement neutres en CO2 et votre commande est emballée de manière écologique.

-20%
39,20
-20%
39,20

Vegan handschoenen voor heren.

Hecht jij waarde aan het milieu en jezelf? Denk jij vaak aan de dag van morgen? Dan zijn onze vegan handschoenen voor heren jou op het lijf geschreven! De handschoenen zijn met speciaal oog voor detail in Nederland ontworpen. De door ons geselecteerde stoffen en voeringen worden aan de hoogste kwaliteitseisen onderlegt om vervolgens door diverse gecertificeerde fabrieken op een eerlijke en duurzame manier handmatig geproduceerd te worden. Zo ben je als klant verzekerd van een kwalitatief nieuw en bovendien stijlvol paar vegan handschoenen voor heren!

Simpel online te bestellen

Heb jij je matching paar vegan handschoenen voor heren in de juiste maat gevonden en je stijlkeuze gemaakt? Wacht dan niet langer en bestel heel eenvoudig jou nieuwe paar handschoenen online in de Frickin webshop. Zoek je liever nog even verder of is vegan voor jou geen vereiste? Bekijk dan de gehele collectie gants pour hommes voor meer inspiratie en stijlen die bij jou zullen passen.

Frickin utilise des cookies pour optimiser votre expérience.