Handschoenen cadeau geven?

Frickin het beste cadeau voor hem en haar!

Wil jij graag een paar Frickin handgemaakte handschoenen cadeau geven? Bij Frickin is dat geen enkel probleem! Speciaal voor jou hebben we e een korte uitleg geschreven om de bestelling bij ons gemakkelijk af te ronden.

Maatbepaling

Het opmeten van de handschoenen maat zal een probleem worden als je wilt dat het cadeautje een verassing blijft voor de ontvanger.

Gelukkig hebben we bij Frickin een goed alternatief! Het is namelijk mogelijk om de handschoenen maat te bepalen aan de hand van de schoenmaat.

Kijk hiervoor even in de schoenenkast en je vind eenvoudig de juiste handschoenen maat die jij zoekt, hier in onze maattabel!

De bestelling?

Nu je de maat weet kun je eenvoudig de handschoenen online in onze webshop bestellen. Wil je het cadeautje niet op je eigen adres ontvangen maar direct bij de ontvanger laten afleveren? Kies dan tijdens het bestelproces voor een alternatief afleveradres. Hier zitten verder geen kosten aan verbonden en het mooiste van al? De ontvanger hoeft niet thuis te zijn of blijven want indien je slechts een paar besteld, dan worden deze  als brievenbus zending verzonden en passen deze door de brievenbus.

Handschoenen cadeau geven? Kies voor onze inpakservice!

Als laatste kun je tijdens het afreken proces kiezen voor de inpak service van Frickin. Met deze service worden de handschoenen netjes in speciale cadeau verpakking verpakt. Ideaal tijdens de feestdagen want het cadeautje kan bij binnenkomst gelijk onder de kerstboom gelegd worden.

Hoe zit het dan met de pakbon en prijzen?

Hoe zit het dan met de pakbonnen en prijsvermeldingen? Hier hoef je je geen zorgen om te maken. Frickin levert namelijk papierloos en regelt alles via de digitale snelweg. Hierdoor zal enkel jij als besteller beschikken over de factuur met prijzen. Een eventueel retour of omruiling zal dus ook eenvoudig via jou verlopen, hier word de ontvanger verder niet mee belast.

Zakelijke cadeaus?

Ook voor zakelijke klanten bieden we een leuk alternatief voor de standaard kerstpakketten. Hou je personeel warm tijdens de koude winterdagen en verwen ze met een paar handschoenen naar keuze. Voor meer informatie kun je hier contact opnemen met onze vertegenwoordiger.

Contact

Wil je advies bij je cadeau keuze?