Zeigt alle 2 Ergebnisse

Vegane Handschuhe Männer

Unsere veganen Handschuhe sind von der Produktion bis zur Lieferung an Ihre Haustür völlig CO2-neutral und Ihre Bestellung wird umweltfreundlich verpackt.

-20%
39,20
-20%
39,20

Vegan handschoenen voor heren.

Hecht jij waarde aan het milieu en jezelf? Denk jij vaak aan de dag van morgen? Dan zijn onze vegan handschoenen voor heren jou op het lijf geschreven! De handschoenen zijn met speciaal oog voor detail in Nederland ontworpen. De door ons geselecteerde stoffen en voeringen worden aan de hoogste kwaliteitseisen onderlegt om vervolgens door diverse gecertificeerde fabrieken op een eerlijke en duurzame manier handmatig geproduceerd te worden. Zo ben je als klant verzekerd van een kwalitatief nieuw en bovendien stijlvol paar vegan handschoenen voor heren!

Simpel online te bestellen

Heb jij je matching paar vegan handschoenen voor heren in de juiste maat gevonden en je stijlkeuze gemaakt? Wacht dan niet langer en bestel heel eenvoudig jou nieuwe paar handschoenen online in de Frickin webshop. Zoek je liever nog even verder of is vegan voor jou geen vereiste? Bekijk dan de gehele collectie Herrenhandschuhe voor meer inspiratie en stijlen die bij jou zullen passen.

Frickin verwendet Cookies, um Ihr Erlebnis zu optimieren.