Enig resultaat

Duurzame vegan heren handschoenen

Duurzaam vanaf productie tot aan de levering bij jou thuis zijn onze vegan handschoenen heren volledig co2 neutraal en wordt jouw bestelling milieuvriendelijk verpakt.

Sale

Vegan handschoenen voor heren.

Hecht jij waarde aan het milieu en jezelf? Denk jij vaak aan de dag van morgen? Dan zijn onze vegan handschoenen voor heren jou op het lijf geschreven! De handschoenen zijn met speciaal oog voor detail in Nederland ontworpen. De door ons geselecteerde stoffen en voeringen worden aan de hoogste kwaliteitseisen onderlegt om vervolgens door diverse gecertificeerde fabrieken op een eerlijke en duurzame manier handmatig geproduceerd te worden. Zo ben je als klant verzekerd van een kwalitatief nieuw en bovendien stijlvol paar vegan handschoenen voor heren!

Vegan heren handschoenen online bestellen

Heb jij je matching paar vegan handschoenen voor heren in de juiste maat gevonden en je stijlkeuze gemaakt? Wacht dan niet langer en bestel heel eenvoudig jou nieuwe paar handschoenen online in de Frickin webshop. Zoek je liever nog even verder of is vegan voor jou geen vereiste? Bekijk dan de gehele collectie heren handschoenen voor meer inspiratie en stijlen die bij jou zullen passen.