Toont alle 14 resultaten

De beste leren handschoenen voor heren

De Accessoires die jouw outfit compleet maken en zelfs next level tillen? In onze collectie vind je uitsluitend leren handschoenen heren van hoogwaardige kwaliteit en duurzame producten.

Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale

Waarom zijn leren handschoenen de beste keuze voor heren?

Er zijn wel duizenden soorten maten en kleuren handschoenen voor heren verkrijgbaar. Ben je echter op zoek naar heren handschoenen die naadloos aansluiten op jouw stijlvolle outfit? Dan zijn onze leren handschoenen voor heren voor jou de beste keuze. Leer is tijdloos en heeft een luxueuze uitstraling. Daardoor zijn leren handschoenen de perfecte accessoire om jouw chique outfit met klasse af te maken. Bovendien gaat leer erg lang mee, waardoor lederen handschoenen ook nog eens duurzaam zijn. En niet geheel onbelangrijk: leren handschoenen zijn waterdicht en al onze handschoenen hebben een goede voering. Hierdoor blijven jouw handen ondanks hevige kou, regen, sneeuw en wind goed beschermd en lekker warm. Er zijn dus genoeg redenen om voor de leren heren handschoenen van Frickin te kiezen.

Exclusieve leren handschoenen voor heren in diverse kleuren

Alle leren handschoenen die wij in onze collectie hebben opgenomen, zijn in Nederland ontworpen. Bij het ontwerpen van Frickin handschoenen staan altijd uitmuntende kwaliteit, duurzaamheid en een hoogwaardige afwerking centraal. Hierdoor vind je bij ons enkel en alleen leren heren handschoenen die er prachtig uitzien, doen wat ze moeten doen én met de juiste verzorging lang meegaan. Tevens bestaat ons assortiment uit verschillende kleuren waaronder bruine en zwarte handschoenen voor heren. Wil je zeker weten dat je goede handschoenen bestelt die met veel zorg en deskundigheid zijn gemaakt? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Welke lederen heren handschoenen hebben wij in ons assortiment opgenomen?

In ons assortiment vind je uiteenlopende lederen handschoenen voor heren die ook weer voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt. Zoals lams leder welke als een tweede huid om de handen vallen en je perfect op een koude winterdag kunt dragen. Je vindt bij ons ook dikkere handschoenen van geitenleer, die dankzij de grove korrel jouw outfit een stoere uitstraling geven. Dan hebben we ook nog fijne autohandschoenen voor heren, waarmee je jouw handen tijdens het autorijden laat ademen en een betere grip hebt op het stuur. We hebben zelfs handschoenen met touchscreen vingertoppen in ons assortiment opgenomen. Met deze handschoenen kun je onder andere jouw smartphone blijven bedienen terwijl je handen lekker warm blijven. Dat is bijvoorbeeld ideaal wanneer je veel buiten bent en niet alleen warme handen wilt hebben, maar ook goed bereikbaar wilt zijn. Koude handen en vingers zijn dan ook verleden tijd!