Privacy

Privacyverklaring – bescherming persoonsgegevens.

Frickin is ervan overtuigd dat de privacy van haar klanten en bezoekers beschermd dient te worden, dit is namelijk van essentieel belang voor haar online activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Frickin gebruikt alleen de gegevens welke nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Frickin zal uw persoonsgegevens niet zonder toestemming aan derden verstrekken. Zodra u uw gegevens kenbaar maakt bij de aanvraag van en offerte voor een dienst of product, dan sturen wij deze door naar onze partner. Vervolgens is het privacy reglement van de betreffende partner van toepassing.

VEILIG BETALEN

Frickin maakt gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je begint met het afrekenen van je bestelling, andere krijgen zo niet de kans om mee te kijken. Via SSL worden je transactiegegevens versleuteld en over internet verstuurd. Om met SSL te kunnen betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slotje tijdens het bestellen in je browser.

Cookie

Frickin maakt gebruik van cookies. Weet u nog niet wat cookies zijn maar wilt u dit wel graag weten? Neem dan een kijkje bij onze cookieverklaring, deze vind u onderaan de pagina.

Waarom gebruiken we uw gegevens

Frickin maakt gebruik van uw persoonsgegevens voor het afhandelen van de betaling. (voor zover van toepassing) en de levering van de bestelling. Ook analyseert Frickin jouw gedrag op de website. Hierdoor kan Frickin haar website beter optimaliseren voor overige gebruikers. En is zij in staat om het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jou persoonlijke voorkeuren. Neem je contact op met onze klantenservice? Dan is het mogelijk dat we jou verstrekte gegevens gebruiken voor het beantwoorden van je vraag of het oplossen van je klacht. Om te zorgen dat onze dienstverlening aansluit bij jouw wensen. Kan Frickin deze gegevens gebruiken voor bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek. Het is mogelijk dat we deze laten uitvoeren door een derde partij.

Nieuwsbrief

Heb je je aangemeld voor onze nieuwsbrief? Dan gebruiken we je gegevens voor het verzenden van onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief word gebruikt om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en/of producten. Besluit je jezelf af te melden voor onze nieuwsbrief dan is dat geen enkel probleem! Je kunt ten alle tijden aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief via het linkje in de ontvangen nieuwsbrief. Na afmelding ontvang je buiten de noodzakelijke bevestigings- en beoordelingsmail geen e-mail meer van ons.

Hoe lang we gegevens bewaren

Frickin zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is. De persoonsgegevens worden tot maximaal twee jaar na je bestelling bewaard. Tenzij Frickin op grond van de wet, een langere bewaartermijn moet aanhouden. Heeft u tot slot nog verdere vragen of wenst u meer informatie omtrent onze Frickin neem dan middels onderstaande gegevens contact met ons op en we helpen u graag verder.

Contactgegevens:

Frickin
Email: [email protected]
Tel: 0111-230700 (Ma – Vr 10:00-17:00 uur)

Cookie

Cookieverklaring

De Telecommunicatiewet maakt dat iedere website de verplichting heeft om je te informeren over het gebruik van cookies. Ook dient toestemming gevraagd te worden voor het specifieke gebruik van cookies. We beseffen dat dit lastig en zelfs klantonvriendelijk kan overkomen. Bij voorbaat onze excuses hiervoor.

Frickin gebruikt handige en nuttige technieken die het gebruiksgemak verhogen en die de site zo interessant mogelijk maken voor elke bezoeker. Bekendste voorbeelden van dit soort technieken zijn cookies en scripts (hierna samen te noemen cookies). Cookies kunnen worden gebruikt door websitehouders of door derde partijen “ adverteerders bijvoorbeeld “ die communiceren via de website die jij bezoekt.

Het gebruik van cookies is veilig. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer of een e-mailadres, uit cookies worden herleid. Daardoor kunnen cookies ook niet worden gebruikt voor e-mail en telemarketing acties.

Wij vinden het van groot belang dat je weet welke cookies onze website inzet en voor welke doeleinden ze gebruikt worden. We willen namelijk graag jouw privacy en de gebruiksvriendelijkheid van onze website zoveel mogelijk waarborgen. Hieronder lees je meer over de cookies die gebruikt worden door en via onze website en voor welke doeleinden.

Deze cookieverklaring is van toepassing op Frickin.nl/.Be/.De/.Eu

Cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert

Onze website gebruikt cookies voor:

  • het uitlezen van je browserinstellingen om onze website optimaal op je beeldscherm te kunnen weergeven.
  • het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren.
  • het mogelijk maken om te reageren op onze website.

Cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, proberen wij continu te meten met behulp van de software van een derde partij hoeveel bezoekers er op onze website komen en wat het meest bekeken wordt. Hiervoor gebruiken wij cookies.

Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina bezocht wordt, waar precies bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor zijn wij in staat structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je te maken. De statistieken en overige rapportages herleiden wij niet naar personen.

Wij gebruiken cookies voor:

  • het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s.
  • het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina’s.
  • het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt.
  • het beoordelen welke delen van onze site aanpassing behoeven.
  • het optimaliseren van de website.

Cookies om de inhoud van onze website te delen via social media

De artikelen en video’s die je op onze website bekijkt, kun je door middel van buttons delen via social media. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van social media cookies van de social media partijen, zodat deze jou herkennen op het moment dat jij een artikel of video wilt delen.

Deze cookies maken het dus mogelijk dat:

  • ingelogde gebruikers van geselecteerde social media bepaalde inhoud van onze website direct kunnen delen.

Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven; zie de links hieronder. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Frickin heeft daar geen invloed op.

Facebook | Google+ | Twitter | YouTube | Instagram | Pinterest

Cookies om advertenties te kunnen tonen

Onze website laat je advertenties zien. Deze advertenties zijn voor ons een noodzakelijke bron van inkomsten, waarmee wij onze website financieren. Sommige advertenties (of videoboodschappen) maken gebruik van cookies. Deze advertenties worden door ons en/of derden op onze website geplaatst.

De cookies maken het mogelijk dat er kan worden bijgehouden:

  • welke advertenties je al hebt gezien om zo te voorkomen dat je steeds dezelfde te zien krijgt.
  • hoeveel bezoekers op de advertentie klikken ten behoeve van afrekening met de adverteerder.
  • hoeveel bestellingen plaatsvinden via de advertentie ten behoeve van afrekening met de adverteerder.

Als dergelijke cookies niet worden gebruikt zul je overigens nog steeds advertenties te zien krijgen. Er worden immers ook advertenties getoond die geen gebruik maken van cookies. Deze advertenties kunnen bijvoorbeeld aangepast zijn aan de inhoud van de website. Je kunt dit soort inhoudsafhankelijke internetadvertenties vergelijken met reclame op televisie. Als je bijvoorbeeld een tv-programma over koken kijkt, zul je vaak in de bijbehorende reclameblokken een advertentie over kookproducten zien.

Cookies ten behoeve van gedragsafhankelijke inhoud van een webpagina

Ons doel is om bezoekers van onze website te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Daarom proberen wij onze site zoveel mogelijk aan iedere bezoeker aan te passen. Dit doen we niet alleen via de inhoud van onze website, maar ook via de advertenties die worden getoond.

Om deze aanpassingen te kunnen maken, proberen wij op basis van onze websites die je bezoekt op internet een beeld te krijgen van je vermoedelijke interesses zonder een naar een persoon herleidbaar profiel op te bouwen. Op basis van deze interesses passen wij dan de inhoud en de advertenties op onze website aan voor verschillende groepen klanten. Zo kan je bijvoorbeeld op basis van je surfgedrag opgenomen worden in een bepaalde categorie, zoals mannen in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar, getrouwd en kinderen met een interesse in sportwagens. Deze groep krijgt vervolgens uiteraard andere advertenties te zien dan het segment vrouw, leeftijdscategorie 20 tot 30 jaar, ongetrouwd en interesse in reizen.

Ook derde partijen die via onze website cookies plaatsen, kunnen op deze manier proberen je interesses te vinden. De informatie over je huidige websitebezoek kan in dat geval gecombineerd worden met informatie van eerdere bezoeken aan andere websites dan de onze.

Als dergelijke cookies niet worden gebruikt dan betekent dit overigens niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt op onze site. De advertenties zijn in dat geval alleen niet langer toegesneden op jouw interesses.

Deze cookies maken het mogelijk dat:

  • de websites je bezoek registreren om hiermee een inschatting te maken van je interesses.
  • er kan worden nagegaan of je op een advertentie hebt geklikt.
  • de informatie over je surfgedrag wordt doorgegeven aan andere websites.
  • er gebruik gemaakt wordt van diensten van derde partijen om advertenties aan je te kunnen tonen.
  • er op basis van jouw social media gebruik interessantere advertenties worden getoond.

Overige / onvoorziene cookies

Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval als onze webpagina’s zogenaamde embedded elementen bevatten; dit zijn teksten, documenten, plaatjes of filmpjes die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via onze website getoond worden.

Mocht je op deze website cookies tegenkomen die in deze categorie vallen en die we hierboven dus niet genoemd hebben, laat het ons dan weten. Of neem rechtstreeks contact op met de derde partij en vraag welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze je privacy gewaarborgd hebben.

Browser instellingen zelf aanpassen

Als je helemaal niet wilt dat websites op jouw computer cookies plaatsen, dan kun je je browserinstellingen aanpassen zodat je een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Ook kun je de instellingen dusdanig aanpassen dat je browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Ook kun je je cookies die al zijn geplaatst verwijderen. Let erop dat je de instellingen apart voor elke browser en computer die je gebruikt moet aanpassen.

Wees je ervan bewust dat als je geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan of zelfs dat je bepaalde websites helemaal niet meer kunt zien. Daarnaast betekent het weigeren van cookies ook niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer toegesneden op jouw interesses en worden vaker herhaald.

Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van jouw browser, of klik op een van de onderstaande links om direct naar de handleiding van je browser te gaan.

Internet Explorer | Google Chrome | Firefox | Safari | Opera

Slotopmerkingen

Wij zullen deze verklaringen af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen. We mogen de inhoud van de verklaringen en de cookies die opgenomen staan in de lijsten altijd en zonder waarschuwing vooraf wijzigen. Je kunt deze webpagina raadplegen voor de laatste versie.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op.