B2B Partner?

 zakelijk samenwerken
  • De nummer 1 in handschoenen
  • Uitstekende voorwaarden
  • De beste service

B2B partner

Zit jou bedrijf in de mode en/of accessoires producten? Wil je jou klanten kennis laten maken met de producten van Frickin en deze opnemen in je assortiment? Vul dan onderstaand formulier in en onze vertegenwoordiger laat je versteld staan van onze uitstekende voorwaarden en service!

Zakelijk aanvraag

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor de standaard kerstpakketten en zoek je iets anders? Frickin bied jou bedrijf de mogelijkheid om je personeel deze kerstdagen met een warm cadeau te verrassen, een paar echte lederen handschoenen. Het mooiste van al? Deze mogelijkheid bieden we al aan vanaf 10 Paar!  

Pers en Media

Wil je op een medium aandacht besteden aan Frickin en ons vernoemen of gebruik maken van onze digitale media? Frickin staat open voor iedere vorm van publicatie. Wil je een interview met Frickin of wil je graag een van onze producten lenen voor een item? Neem dan direct contact met ons op!

Partner worden

Wil jij Frickin, de nummer 1 in heren en dames handschoenen met een gelimiteerde oplage online vertegenwoordigen op je social media kanalen zoals facebook, instagram, Youtube of op onze blog? Vraag dan nu naar onze mogelijkheden voor een partnerschap en wie weet ben jij binnenkort een Frickin Buddy! Deze bedrijven gingen je voor:

b2b partner handschoenen gezien op
b2b partner handschoenen gezien op
b2b partner handschoenen gezien op
b2b partner handschoenen gezien op