Toont alle 11 resultaten

Touchscreen heren handschoenen

Wil jij ten alle tijden mobiel blijven maar word je gek van koude handen en vingers? Kies dan een paar touchscreen handschoenen voor heren. Geschikt voor iedere smartphone!

Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Sale

Heren handschoenen met touchscreen functie

Je kent het wel dan ben je buiten en onderweg naar je volgende afspraak als je telefoon overgaat maar je deze niet kan opnemen omdat je handschoenen niet beschikken over een touchscreen functie. Gelukkig is dat met de touchscreen handschoenen voor heren van Frickin nu verleden tijd en kan je dankzij de speciale verwerkte nano technologie in de handschoenen ten alle tijden buiten je telefoon opnemen. Koude vingers en handen zijn hierdoor niet langer een probleem! Ben je op zoek naar een matching paar handschoenen voor je vrouw of vriendin? Neem dan ook een kijkje bij onze touchscreen handschoenen voor dames

Touchscreen heren handschoenen voor elke dresscode

De Frickin collectie Touchscreen handschoenen voor heren bestaat uit een uitgebreide lijn van diverse modellen en kleuren welke geschikt zijn voor uit een lopende omstandigheden en gelegenheden. Of je nou lopend of op de fiets onderweg bent je kan bij Frickin gemakkelijk slagen voor je winterse outfit maar daarnaast hebben we zelfs touchscreen compatibel autohandschoenen voor heren waarmee je lekker ongestoord de navigatie in je cabrio kan bedienen zonder dat je ooit nog je handschoenen hoeft uit te trekken en een goede grip aan het stuur behoud. Het ideale cadeau voor mannen en de echte autoliefhebber.

Stijlvolle handschoenen voor heren met touch functie

Bij Frickin heb je de keuze uit verschillende stof en leersoorten voor je handschoenen of wanten welke beschikken over touchscreen functie dankzij onze speciale nano technologie. De handschoenen zijn met speciaal oog voor detail in Nederland ontworpen. De door ons geselecteerde leersoorten en warme voeringen met de hoogste kwaliteitseisen worden vervolgens door diverse gecertificeerde fabrieken op een eerlijke en duurzame manier handmatig geproduceerd en door ons aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen, zo ben je als klant verzekerd van een kwalitatief nieuw en bovendien stijlvol paar touchscreen handschoenen voor heren.

Bestel je touchscreen heren handschoenen direct

Heb jij je nieuwe touchscreen heren handschoenen in de juiste maat gevonden en je stijlkeuze gemaakt? Wacht dan niet langer en bestel heel eenvoudig jou nieuwe paar handschoenen online in de Frickin webshop. Zoek je liever nog even verder of is de touchscreen functie geen vereiste voor jou? Bekijk dan ons gehele assortiment heren handschoenen voor meer inspiratie en stijlen die bij jou zullen passen.

Frickin maakt gebruik van cookies om jou ervaring te optimaliseren.