Gekleurde handschoenen: de must-have modeaccessoire op de modefabriek 2023

Stand met gekleurde handschoenen tijdens de modefabriek

Ben jij benieuwd naar de laatste en nieuwste trends op mode gebied? Een groot fan van diverse accessoires zoals handschoenen? Dan moet je deze blog zeker lezen. Wij geven je namelijk niet alleen een kleine inzage in de nieuwe collectie leren handschoenen voor heren en dames maar bovenal in de nieuwe opkomende trend; namelijk gekleurde[…]

Nieuwe handschoenen kopen?

dames handschoenen

Ben je van plan om nieuwe handschoenen aan te schaffen, dan is het verstandig om op bepaalde eigenschappen te letten. Op die manier heb je zoveel en zolang mogelijk plezier van je nieuwe fashion-item. Ook hangt het ervan af hoe je de handschoenen gaat gebruiken. Gebruik je de handschoenen achter het stuur in de auto of draag je graag wanten omdat je last hebt van koude handen? De volgende kenmerken helpen bij het vinden van de juiste handschoenen.

Warme fietshandschoenen!

Fietshandschoenen logan

Als je dagelijks op de fiets zit, heb je tijdens de herfst en winter waarschijnlijk wel eens last van koude, gevoelloze vingers. In het ergste geval krijg je ook nog te maken met jeukende, zelfs pijnlijke vingers door het koude weer. Dankzij een goed paar handschoenen zorg je ervoor dat je handen en vinger minder worden blootgesteld aan de koude en kan je deze klachten voor een groot stuk verminderen.

De populairste herfsttrend van 2021: Ruiten

lifestyle vegan leren handschoenen dames - Britt

Een van de populairste trends van het najaar van 2021 is de klassieke ruit. Op de catwalk zien we de klassieke ruiten gecombineerd in all over looks. Durf jij je te kleden in een complete ruiten outfit? Of is deze all over look to much voor jou? Als je net als ons gek bent op deze trend, maar liever voor een iets subtielere touch gaat, dan vindt de oplossing in de details.

Waarom autohandschoenen?

Lederen Autohandschoenen Heren

De lente breekt aan en de zon laat steeds vaker zijn gezicht zien. Het ideale moment om er met je cabrio eens lekker op uit te gaan. Touren door de mooie landschappen die ons land rijk is. Op zulke momenten kan de must have accessoire voor de onderscheidende moderne man of vrouw natuurlijk niet ontbreken: een paar mooie lederen cabrio handschoenen die matchen bij het interieur.

De beste warme winter handschoenen

zwarte leren heren handschoenen

Het belangrijkste aspect voor een paar warme winter handschoenen zijn de materialen waar deze van zijn vervaardigd. Zo bieden natuurlijke materialen, vaak ook meer weerstand tegen het koude klimaat. Een wollen of kasjmier natuurlijke voering, laat je handen niet alleen beter ademen waardoor je handen minder transpireren in je handschoenen maar deze zorgen er tegelijker tijd ook voor dat je handen warm blijven. Dit is vaak ook de warmste voering handschoenen, in tegenstelling tot een kunstmatige polyester fleece voering.

Frickin maakt gebruik van cookies om jou ervaring te optimaliseren.