Ruilen en retouneren?

Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling?

Checklist retour of omruilen:

 • De retour voldoet aan de retourvoorwaarden.
 • Retourneer binnen 14 dagen na ontvangst.
 • De producten zijn ongedragen en in originele staat met labels.
 • Ruilen? Het nieuwe product word na aanmelding direct voor je apart gelegd!
Retourneren

Retourvoorwaarden

 1. De retourtermijn is 14 dagen na ontvangst. Retouren ontvangen na deze periode kunnen en worden niet in behandeling genomen.
 2. Artikelen gekocht in een fysieke winkel kunnen niet via onze webshop retour worden gezonden, hiervoor dien je contact op te nemen met de winkel waar je de aankoop hebt gedaan.
 3. De aansprakelijkheid en kosten voor retour zijn voor rekening van de klant. Zorg er daarom voor dat uw retourzending voldoende gefrankeerd is met track en trace code. Zendingen onder rembours of ongefrankeerde zendingen worden door ons geweigerd. 
 4. Je retour dient goed te worden verpakt, om transportschade te voorkomen. Wanneer een product(verpakking) dusdanig bij retour zenden beschadigd is door een slechte verpakking zullen er kosten in rekening worden gebracht voor de waardevermindering.
 5. De handschoenen mag je passen, maar niet dragen. Alle originele hangtags en labels mogen niet worden verwijderd van de handschoenen. Bij constatering mogen wij de retour weigeren of zullen er kosten in rekening worden gebracht voor de waardevermindering.
 6. Producten die worden geretourneerd dienen onbeschadigd, compleet met verpakking en originele hangtags en labels aangeleverd te worden. Eventuele beschadigingen en/of gebruikssporen kunnen voor Frickin een reden zijn om de retour te weigeren.
 7. Heb je de artikelen beschadigd ontvangen, meld dit dan binnen 48 uur na ontvangst via [email protected]. Geretourneerde handschoenen die beschadigd zijn kunnen wij anders niet in behandeling nemen!
 8. Zakelijke aankopen hebben geen herroepingsrecht/bedenktijd.
 9. Heb je de handschoenen retour gestuurd maar voldoen deze niet aan onze retourvoorwaarden. Dan zijn de kosten voor het opnieuw verzenden naar uw adres voor uw eigen rekening. 
 10. Het aankoopbedrag word binnen 14 werkdagen na ontvangst van je retour terug gestort naar de betaalrekening waarmee de aankoop is verricht. 
Contact

Als je niet voldoet aan de retourvoorwaarden, stuur ons dan een e-mail voor verdere instructies en ondersteuning.