Ruiten de herfsttrend van 2021

De populairste herfsttrend van 2021 is de klassieke ruit. De ruit is al een aantal jaar in beeld. Maar de hoeveelheid ruiten die we dit jaar zien is adembenemend. Waar we voorgaande jaren vooral ruiten zagen met opvallende kleuren en designs is het dit jaar anders. In 2021 dragen we enkel nog de klassieke ruit. Dit is de fijne ruit zoals we ze kennen van de traditionele kleding die de Britten en Schotten al zoveel jaren met stijl dragen.

Herfsttrend van 2021 De Frickin Britt vegan leren handschoenen dames met motief

Op de catwalk zien we de klassieke ruiten gecombineerd in all over looks. Een geruite blazer gecombineerd met een geruite broek en gestyled met een geruite top. In verschillende kleuren en patronen, of alle items gefabriceerd uit dezelfde stof. Maar nooit in opvallende kleuren of contrasten, geen geschreeuw dit jaar.

Wat denk jij hiervan? Durf jij je te kleden in een complete ruiten outfit? Of is deze all over look to much voor jou? Als je net als ons gek bent op de herfsttrend van 2021, maar liever voor een iets subtielere touch gaat, dan vindt de oplossing in de details. Kies voor geruite blazer of broek en combineer dit met een geruite accessoire.Omdat wij deze klassieke en de verfijnde zwart wit ruitjes zo ongelofelijk mooi vinden hebben we hiervoor 1 top item aan onze collectie toegevoegd: de Frickin Britt. Dit exclusieve ontwerp combineert de klassieke ruit in een zwart wit patroon met een minimalistisch rode lijn.

Frickin Britt handschoenen

Door de eenvoudige kleurcombinatie in de dames handschoenen, namelijk zwart, wit en een klein rood detail is de handschoen heel eenvoudig te combineren. Door de eenvoud is de handschoen ideaal te dragen met verschillende tonen grijs of zwarte en witte kleding. Ook combineert de Frickin Britt goed met bruine, blauwe en groene tinten, omdat er dan een klein contrast ontstaat. Subtiel, zoals het modebeeld van dit najaar.  

Afbeelding van de Frickin Britt:

lifestyle vegan leren handschoenen dames - Britt

Musthave accesoires van 2021

Het fijne aan de klassieke ruit is dat deze musthave tijdloos is. Ieder jaar kan je jouw geruite kledingstukken of accessoires op een nieuwe wijze combineren. Draag ze stijlvol, gecombineerd met effen zwarte of witte kledingstukken en uiteenlopende materialen. Maar dit jaar geen gedoe. Dus geen uitbundige kleuren of neon, maar draag de Britse ruit samen met andere ruiten voor een statement look of combineer de met rustige tinten voor een klassieke uitstraling. Kies hierbij niet voor felle kleuren of opvallende motieven, maar voor bescheiden tonen zoals grijs, groen, zwart en wit.

De ruitentrend heeft ook zijn weg gevonden naar accessoires. Maak je look af met een paar geruite handschoenen en een wollen muts. En onthoudt hierbij dat de verschillende accessoires niet van dezelfde stijl hoeven te zijn. Combineer bijvoorbeeld de exclusieve dames Leren handschoen Britt van Frickin met een lange ruiten trenchcoat met bruine accenten of een donkerblauw geruit broekpak. Wij zijn fan en jij?

Draag nu deze heerlijke trend en koop onze geliefde Britt exclusieve vegan eco lederen handschoenen met motief Met de nieuwste touchscreen functionaliteit gebruik je deze handschoenen op het scherm van je smartphone, navigatie en tablet. 

Sale
59,00

Frickin maakt gebruik van cookies om jou ervaring te optimaliseren.