Handschoenen cadeau geven?

Frickin het beste cadeau voor hem en haar!

Wil jij graag een paar mooie handgemaakte handschoenen cadeau geven? Stijlvol en elegante dames handschoenen of toch liever een stoere, moderne look? Kies dan voor de heren handschoenen van Frickin! Speciaal voor jou hebben we een korte uitleg geschreven om tot een goede maatbepaling te komen en eenvoudig de bestelling bij ons af te ronden.

Maatbepaling om handschoenen cadeau te geven?

Wil je handschoenen cadeau geven dan kan het opmeten van de juiste handschoenen maat nog wel eens een probleem vormen. Zeker als je wilt dat het cadeautje een verassing blijft voor de ontvanger.

Gelukkig hebben we bij Frickin een goed alternatief! Het is namelijk mogelijk om een zeer goede indicatie te geven van de juiste maat, aan de hand van de schoenmaat van de ontvanger.

Kijk hiervoor even in de schoenenkast en je vind eenvoudig de corresponderende maat handschoenen die jij zoekt, hier in onze maattabel!

De bestelling?

Nu je de maat weet, kun je eenvoudig de handschoenen online in onze webshop bestellen. Wil je het cadeautje niet op je eigen adres ontvangen maar direct bij de ontvanger laten afleveren? Kies dan tijdens het bestelproces voor een alternatief afleveradres. Hier zitten verder geen kosten aan verbonden en het mooiste van al? De ontvanger hoeft niet thuis te zijn of blijven want deze worden als brievenbus zending verzonden en passen dan ook door de brievenbus.

Hoe zit het dan met de pakbon en prijzen?

Hoe zit het dan met de pakbonnen en prijsvermeldingen? Hier hoef je je geen zorgen om te maken. Frickin levert namelijk papierloos en regelt alles via de digitale snelweg. Hierdoor zal enkel jij als besteller beschikken over de factuur met prijzen. Een eventueel retour of omruiling zal dus ook eenvoudig via jou verlopen, hier word de ontvanger verder niet mee belast.

Zakelijke cadeaus?

Ook voor zakelijke klanten bieden we een leuk alternatief voor de standaard kerstpakketten. Hou je personeel warm tijdens de koude winterdagen en verwen ze met een paar handschoenen naar keuze. Voor meer informatie kun je hier contact opnemen met onze vertegenwoordiger.

Contact

Wil je advies bij je cadeau keuze?