Over ons..

Het verhaal van Frickin in het kort
  • Passie voor handschoenen
  • Exclusief & Stijlvol
  • Gelimiteerde oplage
  • Duurzame productie
  • Milieu voorop!

Voorliefde voor handschoenen

Geboren uit een voorliefde voor handschoenen, ja je leest het goed.. Geen passie voor schoenen maar wel voor de vergeten accessoires handschoenen. Waar men ze vroeger nog dagelijks en zelfs in de zomer droegen zijn het vandaag de dag de vergeten mode accessoires onder de mensen. Mede door passie en voorliefde voor de accessoires is Frickin ontstaan.

Stijlvol, elegant maar bovenal exclusief

Massaproductie in de modewereld is vandaag de dag haast niet meer weg te denken. Frickin maakt het dan ook haar missie om stijlvolle elegante lederen handschoenen voor dames en heren te ontwerpen en produceren maar bovenal te zorgen voor exclusiviteit in haar collectie. Zo zal je met een paar Frickin handschoenen verzekerd zijn van een unieke uitstraling, omdat er per model en style ieder seizoen maar een zeer beperkte oplage is. 

Voor de dag van morgen

Daarnaast is mede door de seizoengebonden trends ook het consumeer gedrag van de consument drastisch veranderd wat natuurlijk zijn impact heeft op het milieu. Frickin spant zich in voor de dag van morgen en denkt juist aan het milieu. Zo zijn onze handschoenen duurzaam geproduceerd van bijproducten uit de voedings-, wol- en zuivelindustrie. Hebben we ons CO2 profiel in kaart gebracht en word deze volledig gecompenseerd (inclusief de bezorging bij jou thuis)! Hebben we een eigen Vegan handschoenen collectie ontwikkeld en tot slot hebben we plastic verbannen en zijn we volledig duurzaam gaan verpakken. Lees meer over ons in de blogs.

Frickin menu logo

Contact

Wil je meer weten?