De beste warme voering voor handschoenen in de winter! 

Ben je op zoek naar een paar warme winter handschoenen en vraag je je af welke voering het warmste is, of jou het beste draagcomfort bied komende winter? Hieronder vind je een overzicht van zowel warme dames handschoenen als warme heren handschoenen en alle type voeringen die wij bij Frickin aanbieden. Daarnaast heeft iedere voering zijn of haar eigenschappen welke bij de gebruiker het beste tot zijn recht komen. Denk hierbij vooral aan het warm houden van je handen, maar ook de mogelijkheid je handen te laten ademen moet niet worden vergeten. Natuurlijk is het hierbij belangrijk dat de handschoenen lekker zitten.

kwaliteit van de type voeringen

Omdat ons handschoenen voeringen hun eigen kwalitatieve eigenschappen hebben zoals een hoog draag comfort. Is het van belang dat de voering zich goed vormt naar je hand waardoor je veel draagcomfort ervaart. Ook is het belangrijk dat de handschoenen goed kunnen ademen of isoleren waardoor warme winter handschoenen kunnen worden gegarandeerd. Een van de redenen waarom onze handschoenen zo populair zijn, is omdat er bij het ontwerpen rekening is gehouden met een elegante en stijlvolle uitstraling en de daarbij behorende kwalitatieve hoge eisen die Frickin stelt aan de perfecte voering.  

Het vinden van de juiste voering

Bij Frickin proberen wij je uiteraard zo goed mogelijk te helpen bij de keuze voor de beste warme handschoenen voering welke verwerkt is in een mooi paar dames of heren handschoenen. Of je nu op zoek bent naar fleece, geen voering of wollen handschoenen Frickin heeft het allemaal. Van een simpele fleece tot warme wollen kasjmier voering. 

Warme winter handschoenen met wollen voering

De aantrekkelijke wollen voering van Frickin heeft een luxueuze uitstraling en een uniek comfort door de toepassing van de meest voortreffelijke materialen, waarbij soepel leer zacht sluit om de handen. De behaaglijke voering van wol aan de binnenkant zorgt voor een gezonde warmte en laat de handen vrij ademen. Deze warme winter handschoenen zijn zo licht, dat u ze nauwelijks voelt. Hierdoor bied de wollen voering niet alleen genoeg warmte tijdens de koudere winterse dagen maar hebben zij hierdoor de ideale pasvorm voor uw handen.

Modellen met wollen voering 

+
Uitverkocht

Dames handschoenen

Frickin Jade | Leren Dames Handschoenen

69,00

Vegan handschoenen

Frickin Logan | Leren Handschoenen voor Heren

59,00
+
Uitverkocht

Heren handschoenen

Frickin Joey | Wollen Winter Handschoenen

29,00

Dames handschoenen

Frickin Ivy | Merino Suede Dames Wanten

149,00
+
Uitverkocht

Dames handschoenen

Frickin Puck | Leren Suede Gevoerde Wanten Dames

69,00
+
Uitverkocht

Dames handschoenen

Frickin Liv | Suede Leren Dames Handschoenen

69,00

Handschoenen met kasjmier voering

Op zoek naar heeerlijk warme handschoenen met luxe kasjmier voering? De 100% kasjmier voering in de Frickin handschoenen maakt de handschoenen lekker zacht aan de binnenkant en laten de handen tegelijker tijd lekker ademen. Een kwalitatief hoogwaardige voering die ideaal is voor mensen die iets meer last hebben van transpirerende handen. Mede dankzij deze eigenschappen zijn de handschoenen niet alleen een stijlvolle aanwinst voor uw garderobe, maar bieden zeker ook bescherming tijdens de gure wintermaanden.

Modellen met kasjmier voering

Heren handschoenen

Frickin Dean | Leren Heren Handschoenen

69,00
+
Uitverkocht

Dames handschoenen

Frickin Ava | Dames Leren Handschoenen

69,00

Heren handschoenen

Frickin Ace Blauw | Wollen Handschoenen Heren

69,00

Heren handschoenen

Frickin Jack | Leren Heren Handschoenen Zwart

69,00

Heren handschoenen

Frickin Ace Zwart | Premium Leren Heren Handschoenen

69,00

Heren handschoenen

Frickin Finn | Leren Stoffen Heren Handschoenen

69,00

Heren handschoenen

Frickin Jesse | Leren Heren Handschoenen

69,00

Heren handschoenen

Frickin James | Warme Winter Handschoenen

69,00

Handschoenen met fleece voering

Fleece voering bied de drager naast een heerlijke comfortabele pasvorm ook een stel warme handen. Het type voering is erg dun en tevens licht van gewicht vergeleken met de wollen handschoenen maar evenaart hij nagenoeg hetzelfde warmte comfort als de wollen voeringen. Kortom veel waar voor uw geld.

Modellen met fleece voering

+
Uitverkocht

Vegan handschoenen

Frickin Hope | Dames Vegan Leren Handschoenen

59,00
+
Uitverkocht

Vegan handschoenen

Frickin Roxy | Dames Eco Lederen Handschoenen

59,00
+
Uitverkocht

Vegan handschoenen

Frickin Joy | Dames Handschoenen

59,00

Vegan handschoenen

Frickin Britt | Dames Vegan Leren Handschoenen

59,00

Wanten

Frickin Lily | Dames Leren Wanten

59,00

Vegan handschoenen

Frickin Dex | Vegan Leren Handschoenen

49,00

Vegan handschoenen

Frickin Noah | Heren Vegan Leren Handschoenen

49,00

Handschoenen zonder voering

Frickin heeft voor enkele modellen in haar assortiment gekozen voor voering loze handschoenen. Dit is gedaan om de eigenschappen van het leer beter te benutten en het leer als tweede huid te ervaren. Alle modellen uit onze zogeheten autohandschoenen collectie welke geschikt is het hele jaar te dragen maakt dan ook geen gebruik van een voering.

Modellen zonder voering

Autohandschoenen

Frickin GT Driving Gloves | Cabrio Handschoenen

79,00
69,00
69,00
69,00

Zijde faux voering

Een faux zijde voering is een imitatie stof van echt zijde. Hoewel deze voering er erg mooi uitziet heeft die als groot nadeel dat de handen de warmte niet goed kunnen afvoeren. Een zwetend effect en klamme handen als resultaat. Omdat wij nog geen perfecte toepassing hebben gevonden voor dit type voering maakt Frickin hier voorlopig geen gebruik van. 

Frickin bied geen modellen aan met zijde faux voering

Nog meer vragen
Veel succes met het vinden van de perfecte voering voor uw warme handschoenen! Staat uw vraag er niet tussen of komt u er niet uit? Neem dan een kijkje bij onze veel gestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Ons team helpt u graag verder.