Warme voeringen voor jou handschoenen in de winter! 

Ben je op zoek naar een paar warme winter handschoenen en vraag je je af welke voering het warmste is, of jou het beste draagcomfort bied komende winter? Frickin biedt je een overzicht van zowel warme dames handschoenen als warme heren handschoenen en alle type voeringen die wij aanbieden. Daarnaast heeft iedere voering zijn of haar specifieke eigenschappen welke bij de gebruiker het beste tot zijn recht komen. Denk hierbij vooral aan het warm houden van je handen, maar ook de mogelijkheid je handen te laten ademen moet niet worden vergeten. Natuurlijk is het hierbij belangrijk dat de handschoenen lekker zitten.

kwaliteit van de handschoenen voeringen

Omdat ons handschoenen voeringen hun eigen kwalitatieve eigenschappen hebben zoals een hoog draag comfort. Is het van belang dat de voering zich goed vormt naar je hand waardoor je veel draagcomfort ervaart. Ook is het belangrijk dat de handschoenen goed kunnen ademen of isoleren waardoor warme winter handschoenen kunnen worden gegarandeerd. Een van de redenen waarom onze handschoenen zo populair zijn, is omdat er bij het ontwerpen rekening is gehouden met een elegante en stijlvolle uitstraling en de daarbij behorende kwalitatieve hoge eisen die Frickin stelt aan de perfecte voering.  

Hoe vind je de beste handschoenen voering?

Bij Frickin proberen wij je uiteraard zo goed mogelijk te helpen bij de keuze voor de beste warme handschoenen voering welke verwerkt is in een mooi paar dames of heren handschoenen. Of je nu op zoek bent naar fleece, geen voering of wollen handschoenen Frickin heeft het allemaal. Van een simpele fleece tot warme wollen kasjmier voering. 

Warme winter handschoenen met wollen voering

De aantrekkelijke wollen voering van Frickin heeft een luxueuze uitstraling en een uniek comfort door de toepassing van de meest voortreffelijke materialen, waarbij soepel leer zacht sluit om de handen. De behaaglijke voering van wol aan de binnenkant zorgt voor een gezonde warmte en laat de handen vrij ademen. Deze warme winter handschoenen zijn zo licht, dat u ze nauwelijks voelt. Hierdoor bied de wollen voering niet alleen genoeg warmte tijdens de koudere winterse dagen maar hebben zij hierdoor de ideale pasvorm voor uw handen.

Modellen met wollen voering 

S
M
L

Dames handschoenen

Jade

59,00
S

Heren handschoenen

Logan

49,00
-10%
S
M
L

Dames handschoenen

Ivy

116,10
S

Dames handschoenen

Liv

59,00

Luxueuze handschoenen met kasjmier voering

Op zoek naar heeerlijk warme handschoenen met luxe kasjmier voering? De kasjmier voering in de Frickin handschoenen maakt de handschoenen lekker zacht aan de binnenkant en laten de handen tegelijker tijd lekker ademen. Een kwalitatief hoogwaardige voering die ideaal is voor mensen die iets meer last hebben van de kou of transpirerende handen, kasjmier laat ze beter ademenen. Mede dankzij deze eigenschappen zijn de handschoenen niet alleen een stijlvolle aanwinst voor je garderobe, maar bieden zeker ook bescherming tijdens de gure wintermaanden.

Modellen met kasjmier voering

S
M
L

Handschoenen Sale

Dean

59,00
-10%
S
M
L

Dames handschoenen

Ava

62,10
-20%
S
M
L

Handschoenen Sale

Ace (Blauw)

47,20
S

Heren handschoenen

Jack

69,00
-20%
S
M
L

Handschoenen Sale

Ace (Zwart)

47,20
-10%
S
M
L

Handschoenen Sale

Finn

53,10
-10%
S
M
L

Handschoenen Sale

Jesse

53,10
S

Heren handschoenen

James

69,00

Handschoenen met fleece voering

Fleece voering bied de drager naast een heerlijke comfortabele pasvorm ook een stel warme handen. Het type voering is erg dun en tevens licht van gewicht vergeleken met de wollen handschoenen maar evenaart hij nagenoeg hetzelfde warmte comfort als de wollen voeringen. Kortom veel waar voor je geld.

Modellen met fleece voering

-20%
S
M
L

Dames handschoenen

Roxy

39,20
-20%
S
M
L

Dames handschoenen

Britt

39,20
-20%
S
M
L

Dames handschoenen

Lily

39,20
S
L

Heren handschoenen

Dex

49,00
-20%
S
M
L

Heren handschoenen

Noah – Heren

39,20

Handschoenen zonder voering

Frickin heeft voor enkele modellen in haar assortiment gekozen voor voering loze handschoenen. Dit is gedaan om de eigenschappen van het leer beter te benutten en het leer als tweede huid te ervaren. Alle modellen uit onze zogeheten autohandschoenen collectie welke geschikt is het hele jaar te dragen maakt dan ook geen gebruik van een voering mede hierdoor ervaar je een sublieme grip aan het stuur.

Modellen zonder voering

S
M
L

Autohandschoenen

F1 – Heren (Zwart/Bruin)

59,00
S
M
L
XL

Autohandschoenen

GT – Heren

69,00
S
M
L
XL

Autohandschoenen

F1 – Heren (Zwart)

59,00
S
M
L

Autohandschoenen

F1 – Heren (Zwart/Wit)

59,00
S
M
L

Autohandschoenen

F1 – Dames (Zwart/Roze)

59,00
S
M
L

Autohandschoenen

F1 – Heren (Zwart/Geel)

59,00

Zijde faux voering in handschoenen

Een faux zijde voering is een imitatie stof van echt zijde. Hoewel deze voering er erg mooi uitziet heeft die als groot nadeel dat de handen de warmte niet goed kunnen afvoeren. Een zwetend effect en klamme handen als resultaat. Omdat wij nog geen perfecte toepassing hebben gevonden voor dit type voering maakt Frickin hier voorlopig geen gebruik van. 

Frickin bied geen modellen aan met zijde faux voering

Contact

Meer weten over onze voeringen?