Warme winter handschoenen

Met de temperaturen die dalen en het lekkere warme zomerweer in onze gedachten gaan we richting de herfst en winter. Natuurlijk zijn ook dit weer heerlijke seizoenen om buiten te zijn. De bladeren vallen van de bommen en als het even mee zit hebben we zelfs een witte kerst. Voor kinderen een mooie magische en vooral onvergetelijke periode. Echter krijgen veel mensen in deze tijd last van koude, gevoelloze handen en vingers. Vaak word dit veroorzaakt door de lagere temperaturen of de gure wind. Een goede oplossing hiervoor zijn een paar warme winter  dames of heren handschoenen van Frickin. 

dames handschoenen

Warme wollen voeringen

Het belangrijkste aspect voor een paar warme winter handschoenen zijn de materialen waar deze van zijn vervaardigd. Zo bieden natuurlijke materialen, vaak ook meer weerstand tegen het koude klimaat. Een wollen of kasjmier natuurlijke voering, laat je handen niet alleen beter ademen waardoor je handen minder transpireren in je handschoenen maar deze zorgen er tegelijker tijd ook voor dat je handen warm blijven. Dit is vaak ook de warmste voering handschoenen, in tegenstelling tot een kunstmatige polyester fleece voering.

Handschoenen voor op de fiets

Zit jij zelfs in de winter dagelijks op de fiets? En ben je van plan de handschoenen te dragen als je onderweg bent? Dan is naast de warme voering die gebruikt is om de handschoenen te vervaardigen, het tevens van belang dat de winter handschoen winddicht zijn. Daarom raden wij aan geen gebruik te maken van stoffen handschoenen maar een keuze te maken uit onze lederen handschoenen heren of dames. Het leder vormt zich niet alleen soepel om de hand maar door de dikte en combinatie met de voering zijn ze winddicht. Samen met de strak moderne ontwerpen van Frickin ben je verzekerd van de ideale winter handschoenen voor op de fiets.

Waterdichte winter handschoenen

Natuurlijk hebben we met het Nederlandse klimaat nog wel eens te maken met wat neerslag. Of het nou hagel of regen is elke winter is het een terug kerend fenomeen. Daarom is het wel erg handig als je de beschikking hebt over een paar waterdichte winter handschoenen. Met de Frickin leren handschoenen voor dames en heren kan je met gemak een buitje trotseren zonder dat je handen doorweekt raken. Mochten ze nat zijn geworden van de regen, adviseren we ze af te deppen en rustig laten uitdrogen dus niet in de droger of op de verwarming leggen. Hierdoor bewaar je de kwaliteit van het leder zo optimaal mogelijk. Let op! Onze handschoenen zijn niet was bestendig, let hier dus wel op met het onderhoud. Frickin adviseert je de handschoenen met een vochtige doek slechts eens per maand te reinigen. 

Handschoenen voor winterhanden

Veel mensen kampen daarnaast in de herfst al met jeukende en soms zelfs pijnlijke vingers welke word veroorzaakt door de kou. Als de winter dichterbij komt nemen ook deze klachten toe. In zulke gevallen is het zeker aan te raden een paar comfortabele waterdichte winter handschoenen te dragen. Handschoenen voor op de fiets zorgen ervoor dat de handen en vingers minder erg worden blootgesteld aan de omgeving. 

winter handschoenen winter handen

Winter handschoenen voor heren & dames

Speciaal in Nederland ontworpen met een oog voor details. Of je nu op zoek bent naar handschoenen voor op de fiets of waterdichte warme winter handschoenen. De winter handschoenen van Frickin beschikken over verschillende soorten voeringen. Uiteenlopend van een dunne fleece tot de luxere kasjmier stof of een natuurlijk wollen voering. Al deze voeringen zijn goed geschikt voor het Europese klimaat en daarom perfect te dragen als jou nieuwe warme winter handschoenen. Voor de afwerking kan men kiezen tussen verschillende leersoorten zoals het fijnere schapen leder of het grovere geiten leder. Sinds kort kan men hier ook ons nieuwe eco leder aan toevoegen. Deze leersoort is op een kunstmatige maar diervriendelijke manier gemaakt.

Bekijk onze winter handschoenen:

Sale
Oorspronkelijke prijs was: €69,00.Huidige prijs is: €49,00.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €69,00.Huidige prijs is: €49,00.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €29,00.Huidige prijs is: €19,00.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €69,00.Huidige prijs is: €49,00.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €69,00.Huidige prijs is: €49,00.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €69,00.Huidige prijs is: €49,00.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €79,00.Huidige prijs is: €59,00.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €79,00.Huidige prijs is: €59,00.

Frickin maakt gebruik van cookies om jou ervaring te optimaliseren.