Toont alle 18 resultaten

Dames handschoenen

Frickin Ivy | Merino Suede Dames Wanten

149,00
+
Uitverkocht

Dames handschoenen

Frickin Ava | Dames Leren Handschoenen

69,00

Heren handschoenen

Frickin Ace Blauw | Wollen Handschoenen Heren

69,00

Heren handschoenen

Frickin Ace Zwart | Premium Leren Heren Handschoenen

69,00

Heren handschoenen

Frickin Finn | Leren Stoffen Heren Handschoenen

69,00

Heren handschoenen

Frickin James | Warme Winter Handschoenen

69,00

Heren handschoenen

Frickin Dean | Leren Heren Handschoenen

69,00

Heren handschoenen

Frickin Jack | Leren Heren Handschoenen Zwart

69,00

Heren handschoenen

Frickin Jesse | Leren Heren Handschoenen

69,00

Autohandschoenen

Frickin GT Driving Gloves | Cabrio Handschoenen

79,00
69,00
+
Uitverkocht

Dames handschoenen

Frickin Puck | Leren Suede Gevoerde Wanten Dames

69,00
69,00
69,00
+
Uitverkocht

Dames handschoenen

Frickin Jade | Leren Dames Handschoenen

69,00
+
Uitverkocht

Dames handschoenen

Frickin Liv | Suede Leren Dames Handschoenen

69,00

Welke leren heren handschoenen hebben wij in ons assortiment opgenomen?

In ons assortiment vind je uiteenlopende heren handschoenen die ook weer voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt. Zo vind je bij ons lamslederen handschoenen die je perfect op een koude winterdag kunt dragen. Je vindt bij ons ook dikke handschoenen van geitenleer, die dankzij de grove korrel jouw outfit een stoere uitstraling geven. Dan hebben we ook nog fijne autohandschoenen, waarmee je jouw handen tijdens het autorijden warm houdt. We hebben zelfs handschoenen met touchscreen vingertoppen in ons assortiment opgenomen. Met deze handschoenen kun je onder andere jouw smartphone blijven bedienen terwijl je handen lekker warm blijven. Dat is bijvoorbeeld ideaal wanneer je veel buiten bent en niet alleen warme handen wilt hebben, maar ook goed bereikbaar wilt zijn.

Bestel jouw leren handschoenen voor heren op Frickin.nl en geniet van onze service!

Op Frickin.nl kun je niet alleen terecht voor diverse leren heren handschoenen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook voor een excellente service. Wil je namelijk persoonlijk advies inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen je graag. En heb je een vraag? Dan is deze vast en zeker al beantwoord op onze veel gestelde vragen pagina. Daarnaast dragen wij ook veel zorg aan onze bezorgservice. Wanneer je namelijk voor 16.00 uur besteld, leveren wij jouw bestelling al de volgende dag. Wij leveren de bestelling in een mooie geschenkdoos dat door de brievenbus past. Je hoeft dus niet thuis te blijven wachten om uw leren handschoenen voor heren in ontvangst te kunnen nemen. En dat is natuurlijk wel zo fijn!

Naast de keuze uit diverse leersoorten, vind je bij ons ook diverse soorten handschoenen zoals:

Vegan eco lederen handschoenen

Wil je liever geen handschoenen dragen van echt leer? Dan zijn onze vegan eco lederen handschoenen wat voor jou! Vegan eco leer is niet afkomstig van dieren, maar is bijna niet van echt leder te onderscheiden. De handschoenen zijn niet alleen 100% diervriendelijk gemaakt, maar ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Alle Frickin handschoenen die van vegan eco leder zijn gemaakt, beschikken trouwens ook over speciale touchscreen vingertoppen. Je kunt dus nog steeds jouw tablet of smartphone bedienen als je de handschoenen draagt.

Waarom kiezen voor Frickin.nl?

Naast dat je bij ons leren handschoenen van hoogwaardige kwaliteit kunt kopen, zijn er nog een aantal goede redenen waarom onze klanten voor ons kiezen. Wanneer je bij ons voor 16.00 uur besteld, heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien verzenden wij jouw paar handschoenen gratis en in een mooie cadeaudoos. De doos past gewoon door de brievenbus, waardoor je dus niet thuis hoeft te zijn om je bestelling in ontvangst te nemen. En heb je vragen over onze producten en werkwijze? Dan mag je altijd contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice, want die helpen je graag.

Bestel jouw leren handschoenen vandaag nog!

Wil je graag leren handschoenen bestellen van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je bij Frickin op het juiste adres. Bekijk dan ook snel onze uitgebreide collectie handschoenen en bestel jouw paar vandaag nog!